Granta - LADA Nederland

Ga naar de inhoud
De LADA Granta is leverbaar in drie modellen/types
(bron www.LADA.RU)
LADA Granta
Ruim interieur - dit is de eerste indruk van de LADA Granta. Gemak van het management - de tweede. Later komt de realisatie - de auto is betrouwbaar en goedkoop te onderhouden.
Granta - een onmisbaar hulpmiddel. Het zal overgaan op alle wegen, zal heel anders lading leren autorijden dragen en wordt een vriend, omdat ze - een echte mensen de auto
De LADA Granta ziet er duurder dan hij kost.
Expressief design dat niemand onverschillig laat -. Een eigen kenmerk van LADA Granta. Zijn hele uiterlijk van de auto spreekt haar charisma. Evenwichtige silhouet afschuining rond verlichting, ribben, handen, waartussen "uitgerekt" het oppervlak. Dit alles geeft LADA Granta uniek karakter, die naast elkaar bestaan ​​en durf, kalm en zelfverzekerd best verkochte auto.
Het gemak van het management.
Vier varianten van de motor (82, 87, 98 en 106 pk) en handgeschakelde transmissie "automatisch". Dit bereik van de motoren kunt u LADA Granta in overeenstemming met hun behoeften in de tijd te selecteren. De eenvoudigste van de traction motor voldoende is om elke dag te dragen mensen en vracht. En de meest krachtige motor zal het vertrouwen in het stadsverkeer en op de snelweg te bieden. De verbeterde chassis LADA Granta geeft het plezier van het rijden en geeft vertrouwen in de moeilijke toestand van de wegen. De auto gedraagt ​​zich betrouwbaar en in perfecte asfalt, en alle andere soorten wegen. De combinatie van een goede handling en energie-intensieve vering - voor deze liefde LADA Granta.
MIJN COZY LADA
Granta is opgericht in de traditie van het merk LADA: comfortabel in alle weersomstandigheden en wegomstandigheden. Deze ruime vijf zitplaatsen interieur met zachte bekleding is niet alleen handig, maar ook praktisch: de achterste bank klapt in de verhouding van 2/3.
Het multimediasysteem met touch screen bediening. Verschillende planken en containers om kleine voorwerpen tegemoet te komen.  Een doeltreffend systeem van ventilatie en verwarming, ventilator, lage geluidsniveaus  Nieuwe motor ondersteuning, een verbeterde pakket van geluidsisolatie en een solide interieur versterken het akoestisch comfort. Grote buitenspiegels zorgen voor een uitstekende zichtbaarheid. AKP. fine-tuning en verhoogde soft switching  Elektrisch verwarmde voorstoelen.  Air kanalen op de voeten van de achterpassagiers
LADA voert acties met de Granta.
Door ontworpen macht carrosseriestructuur en geavanceerde veiligheidssystemen LADA Granta voldoet aan de Europese eisen voor de bescherming van de bestuurder, passagiers en voetgangers. Front-airbags voor bestuurder en voorpassagier gordelspanners voor bestuurder en oorpassagier,
driepunts veiligheidsgordels voor de passagiers op de achterbank, hoofdsteunen achter , dagrijverlichting in de koplampen, antiblokkeersysteem remmen met remassistent, voor structuur, rekening houdend met de Europese eisen voor de bescherming van voetgangers, Traumatische dashboard,
Bars veiligheidsdeuren, demping inserts in de voorportieren, geoptimaliseerde carrosseriestructuur, Vehicle Stability Control.
Betrouwbaarheid
Dagrijverlichting verhogen de levensduur van de lampen gedimd licht. Het oorspronkelijke koelsysteem - Efficiëntie 15%. 32% van het gewicht van lichaamsdelen - gegalvaniseerd staal. Tegelijkertijd is 75% van het gegalvaniseerd staal -. Thermisch verzinkt staal met dubbelzijdige coating. Robuust en duurzaam Stone Chip bedekken de bodem verborgen lichaamsholten behandeld corrosiewerende. De demper is gemaakt van roestvrij staal. De elektrische apparatuur die wordt gebruikt Can-bus, die de betrouwbaarheid en performance systemen toeneemt. Voor zuigers Motor - Carbon coating wrijfsels bij koude start te vermijden. Dagrijverlichting niet alleen bespaart tot 200 ml van de brandstof per 100 kilometer, maar ook het verbeteren van de energie-balans van de auto, verlengen de levensduur van de verlichting.
Terug naar de inhoud