Kalina - LADA Nederland

Ga naar de inhoud
De LADA Lalina is leverbaar in vier modellen/types
(bron www.LADA.RU)
Nieuw model Granta
Als alle auto's op elkaar lijken ... Wanneer het oog smacht naar de originele stijl ... Als het gaat om het begrip wat betaalbare en praktische machine kan echt mooi ... Wanneer u een nieuwe ... Het is tijd liftbek LADA Granta! Swift stijl, en solide romp volume - deze combinatie in LADA was nog niet!Tegelijkertijd hebben we de familie bewaard traits LADA Granta - tillen prijs, ruime cabine en bodemvrijheid crossover.
Thema
Dynamiek van de stijl liftbek Granta zet een nieuwe standaard voor de auto mensen. Klassieke kenmerken van high-speed machines - hellend dak en vensterbank lijn stijgende ... Originele Bumper groep achterlichten horizontale lay-out, nieuwe spiegels - dit alles vormt de sportieve look van opluchting. Zoals gebruikelijk in auto LADA, de stijl is volledig functioneel. De oorspronkelijke vorm van de vijfde deur - een goede aërodynamische eigenschappen en minimale verontreiniging dispositie van de achterruit.
Dynamiek en Controle
Als de rest - is actief tijdens het rijden - iets met een passie! Opschorting LADA Granta ontvangen nieuwe instellingen - in combinatie met een korte-rondsel besturing - het geeft het plezier van het rijden en geeft vertrouwen in de moeilijke toestand van de wegen. Moderne controle, energie-intensieve schorsing en echt Russische permeabiliteit - alle liftbek LADA Granta, klaar om dagelijkse uitstapjes, en om nieuwe hoeken van het land te ontdekken.
Gemak
Ruime salon en zachte bekleding - een familie eigenschap platform voertuigen Granta. Een krachtig klimaat creëert comfort op elk moment van het jaar.Modern transmissie - als de "machine" en "mechanica" - zorgt voor een comfortabel rijden. Elektronische pedaal "gas" vlakt het proces start en versnellingspook, die is vooral leuk voor beginnende bestuurders. Multi media tiptoetsen: een moderne functionele en makkelijk te gebruiken interface. Meerdere rekken en containers naar kleinere items tegemoet - auto thuis is gezellig. Effectief ventilatie en verwarming, ventilator met een laag geluidsniveau. Nieuwe motor ondersteuning, een verbeterde pakket van ruisonderdrukking vergroot het akoestisch comfort. Grote buitenspiegels zorgen voor een uitstekende zichtbaarheid. Kabel rijden INC: high definition schakelen, minder trillingen. AKP: fine-tuning en verhoogde soft switching. Air aan de voeten van de achterpassagiers - LADA weet hoe om te zorgen voor degenen die in de buurt.
Veligheid
Stroomcircuit lichaam te werken in een digitaal formaat, het beveiligingssysteem begonnen met de buitenlandse partners - liftbek LADA Granta volledig voldoet aan de Europese eisen voor de bescherming van de bestuurder, passagiers en voetgangers. ESC met traction control. Airbag en de voorpassagier. Front stoelmechanisme pretentie. L-vormige hoofdsteunen achter (3 st.) Waarschuwing Driver Seat Belt. 3-punts gordels achterbank. Aangewezen montage kinderzitjes (ISOFIX) Veiligheid Bars in 4 deuren. Demping inserts in de voorportieren Veiligheid. Geventileerde remschijven
Betrouwbaarheid
People's Car heeft een sterk en duurzaam te zijn. In liftbek toegepast LADA Granta gegalvaniseerd staal (bodem, spatlappen, zijwand), hoge sterkte staal (sterkte carrosserie). Polyester primer met een verhoogde weerstand tegen chippen, zwarte rand bumperskirt - nieuwe LADA klaar om alle soorten wegen te dagen. Original koelsysteem. Efficiency 15%. Sterk en duurzaam Stone Chip deksel bottom. Verborgen lichaamsholten behandeld met corrosiewerende. De demper is gemaakt van roestvrij staal. De elektrische apparatuur gebruikt Can-bus, die de betrouwbaarheid en de prestaties van de systemen toeneemt. Op de zuigermotor Carbon coating exclusief wrijfsels koude start. Dagrijverlichting niet alleen bespaart tot 200 ml van de brandstof per 100 kilometer, maar ook de energie balans van de auto te verbeteren, verlengt de levensduur verlichting.
Terug naar de inhoud