Priora - LADA Nederland

Ga naar de inhoud
LADA Priopra
(bron www.LADA.RU)
Eenvoudige maar elegante
Style LADA Priora - strak, simpel maar memorabel - de bedoeling over de status van de eigenaar te spreken. Deze stijl van de mensen stevig vastgehouden weten wat ze willen van het leven.  Mijn kleine conservatieve, waarbij op moderne mode alleen de meest elegante ideeën. Heldere verlichting, originele honingraat grille en de chromen omlijsting vormen een herkenbaar beeld van de dynamiek van de moderne auto. De achterbumper LADA Priora Het is meer stijlvol en functioneel geworden.Lager, vuile en gevoelig voor schade aan een deel van de bumper. - Zwart, gekleurd in de massa, terwijl het bovenste deel is nog in carrosseriekleur wordt dit effect bereikt solide ontwerp-oplossing - het donkere gebied is rond de bodem contour van de auto (voorbumper, vensterbank langs de vloer, . achterbumper) Het innovatieve materiaal is zacht-look voor het dashboard en bekleding deuren transformeert het interieur LADA Priora. In de portierbekleding - speciaal ontworpen voor auto's Priora nieuwe ciseleerpatroon "Taiga". Black lak -. de tendens van de hedendaagse auto-stijl. Kleine maar merkbaar vlekken chroom benadrukken de soliditeit van het interieur en de status van de eigenaar.
Veligheid
LADA Priora uitgerust met moderne veiligheidssystemen - is gehoorzaam geweest om het voertuig in alle rijomstandigheden, de bescherming van de bestuurder en de passagiers is gemaximaliseerd. Koplampen met daglicht - de auto is altijd merkbaar. Draaien automatisch aan en uit wanneer u de sleutel in het contactslot te draaien. LED-achterlichten grootte en remlichten - helderder het licht, sneller werk. Versterkte planken veiligheidsdeuren verhogen van de sterkte van de carrosserie. Versterkt kader van de voorstoelen. Zij-airbags voor de bestuurder en passagier. Tussen de bumper en body - oor schuim efficiënter energie te absorberen in kop-staartbotsing. tabiliteit: snelheid de auto moet in de Europese veiligheid. Het frame van het lichaam, in het kader van de herziene regels van het programma EuroNCAP. Anti-lock remmen aangevuld "assistent bij het ​​remmen." In geval van nood remsysteem druk wordt automatisch verhoogd tot de ABS operatie. Het systeem Isofix kinderzitje ISOFIX: betrouwbare en snelle bevestiging.
Comfort
LADA Priora en comfortabel in de stad en op de snelweg, is comfortabel op de weg met de kapotte bestrating, effectief warm in koud weer en aangenaam koel in de hitte. Is het mogelijk om het ontwerp te verbeteren, bracht jaren? U kunt - door het uitvoeren van een enquête van duizenden eigenaars, reizen miljoenen kilometers in het testen in de echte wereld. De voorstoelen zijn geworden Gemodelleerde - elke reis is getransformeerd van een werk in een aangename vremyaprovozhdenie. Een nieuw mechanisme voor stoelverstelling - verbeterde nauwkeurigheid instellingen geworden handiger hoge chauffeurs. Bekleding en mechanismen voor deuren, hoofdsteunen , middenarmsteun, motorsteun - meer dan een dozijn elementen LADA Priora gemoderniseerd om akoestisch comfort te verhogen. gemakkelijker te lezen De nieuwe instrumentenpaneel.
De verbeterde transmissie met-kabel bedienen. verminderde inspanning en trillingen op de arm, met sterk toegenomen scherpte schakelen. tabiliteit assists een optimale en comfortabele rij-modus te behouden, zowel op de baan en in de stad.
Nieuw gevoel
Die geeft LADA Priora, uitgerust met de geautomatiseerde handgeschakelde transmissie. De auto kan bewegen in de "automatische" modus - AMT in staat is om de uitvoering van elke stijl van rijden, van dynamisch tot op zekere hoogte.
De bestuurder kan kiezen en "manual" mode - en dan kun je het ritme van de reis gemakkelijke beweging van de joystick in te stellen. Snelle start bij hoge toerentallen, motorrem - AMT ondersteunt alle functies toe te voegen om hen een nieuw niveau van comfort. AMT - twee pedalen. Dit gemak. Deze laag brandstofverbruik. Het is een speciaal gevoel - alsof je naar heel voorzichtig bestuurder, ideaal shift versnellingen.
Terug naar de inhoud